Stacks Image p38109_n37995

Praktisch (zakelijk) Engels

Quality Communication training Engels 

Beschrijving
In samenwerking met Quality Communication verzorgt IP Campus de meer op maat ontwikkelde en functiegerichte trainingsprogramma’s met betrekking tot het leren van een nieuwe taal. U krijgt met deze training intensieve en persoonlijke begeleiding op uw eigen niveau en tempo op een locatie naar keuze. De Quality Communication training Engels biedt u alle kennis en de vaardigheden die u nodig heeft om effectief en gemakkelijk de (zakelijke) Engelse taal te leren. 

Voor wie?
De trainingen van Quality Communication zijn voornamelijk gericht op het bedrijfsleven en de overheid. Een gedegen kennis van een buitenlandse taal is in de internationaliserende tijd waarin wij leven voor iedereen eigenlijk onmisbaar geworden. Dit geldt met name in de zakelijke wereld waarin globalisering steeds vaker een leidend begrip wordt. Het is dan ook zeker geen overbodig luxe om een officieel, internationaal erkend certificaat te behalen waarmee u kunt aantonen dat u de Engelse taal op een zakelijk niveau beheerst. 

Toch is het geheel zelfstandig leren van een nieuwe taal niet voor iedereen weggelegd. De Quality Communication training Engels is daarom voornamelijk bedoeld voor iedereen die de Engelse taal wil leren spreken of in de Engelse taal met de zakelijke wereld wil/verwacht te moeten communiceren, maar daarbij graag persoonlijke begeleiding wil van een ervaren docent en tevens in een klaslokaal setting in contact wil staan met docenten of medecursisten. Er is geen specifieke vooropleiding of kennis nodig om deze training met succes te kunnen afronden.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

CTC | Computer Training Centrum Veenendaal

Wiltonstraat 2A
3905 KW Veenendaal

T: 0318 556 850

E: info@ctcveenendaal.nl

persoonlijk begeleid, motiverend en praktijkgericht opleiden

persoonlijk begeleid, motiverend en praktijkgericht opleiden

Dinsdag, 19 Maart 2019 23:41

Dinsdag, 19 Maart 2019 23:41